Herstel en revalidatie

Op onze woonzorglocaties bieden we geriatrische revalidatiezorg aan onze bewoners. Daarnaast bieden we eerstelijns revalidatiezorg in ons behandelcentrum op locatie Rijckehove, waar iedereen met een verwijzing van de huisarts terecht kan.

Geriatrische revalidatiezorg (GRZ) is kortdurende, multidisciplinaire en op herstel gerichte zorg voor kwetsbare ouderen die na een ziekenhuisopname voor revalidatiebehandeling in een verpleeghuis worden opgenomen. De eerstelijns revalidatiezorg die we bieden in ons behandelcentrum is niet leeftijdsgebonden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten revalidatiezorg.

Revalidatie na een medische ingreep

Zo bieden we revalidatie na een medische ingreep, ook wel orthopedische revalidatiezorg, gericht op herstel na ziekenhuisopname vanwege een fractuur of orthopedische ingreep waarbij een prothese is geplaatst of na een amputatie.

Hersenletselrevalidatie

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor hersenletselrevalidatie, ook wel neurorevalidatiezorg, gericht op het (weer) zo optimaal mogelijk functioneren na bijvoorbeeld een beroerte (CVA) of een andere vorm van niet-aangeboren hersenletsel.

Revalidatie na ziekte

Ook voor revalidatie na behandeling voor een ziekte, zoals kanker, kunt u bij De Zellingen revalideren.

Neem voor meer informatie contact op met onze Cliëntservice via 088 - 206 90 90

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen

CAPTCHA
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.