Rijckehove

Rijckehove is een sfeervolle woonzorglocatie in Capelle aan den IJssel met zeven wooneenheden voor verschillende doelgroepen. Deze locatie biedt een veilige leefomgeving waarin respect en zelfstandigheid centraal staan.

In Rijckehove wonen 180 cliënten in een eigen appartement. Elke wooneenheid beschikt over een gemeenschappelijke ruimte om te eten.

Vanuit Recreatie en Welzijn wordt een algemeen programma met terugkerende activiteiten aangeboden, waaronder rolstoel-/rollatordansen, bloemschikken, zingen, koersbal, bingo, etc. Daarnaast zijn er verschillende optredens door het jaar heen en wordt er elke week een kerkdienst georganiseerd. De activiteiten die door Recreatie en Welzijn worden georganiseerd zijn vrij toegankelijk voor iedereen. Voor deelname aan sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Rijckehove is gelegen in een rustige, jonge woonwijk aan de Tsjaikovskistraat in Capelle aan den IJssel. Een bushalte en metrostation Capelsebrug vindt u op loopafstand.

Faciliteiten

U kunt op Rijckehove gebruik maken van onder andere de volgende faciliteiten:

  • Restaurant
  • Grote recreatiezaal 'Muziekhof'
  • Binnentuin, buitenterras en dakterras
  • Kapsalon
  • Winkeltje
  • Oefenruimte fysiotherapie
  • STAR bloedafname

Komt u op bezoek?

Familie en vrienden zijn altijd van harte welkom om langs te komen. Tussen 07.00 uur en 21.00 uur is Rijckehove vrij toegankelijk. Komt u buiten openingstijden, dan verzoeken wij u om gebruik te maken van uw Zellingen servicepas.

Let op: voor onze revalidatieafdelingen gelden wel bezoektijden:
- van 15.00 tot 17.00 uur
- van 18.30 tot 20.00 uur

Meer informatie

Zoekt u een geschikte woonzorglocatie voor uzelf of uw naaste? Neem dan contact op met onze zorgbemiddelaars en maak een afspraak voor een rondleiding. Om in aanmerking te komen voor wonen met zorg en verpleging is een Wlz indicatie nodig. Neem voor meer informatie contact op met Cliëntservice via 088 - 206 90 90 of clientservice@zellingen.nl.

Vragen aan of over onze locatie Rijckehove? Bel met 088 - 206 90 90

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen

CAPTCHA
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Hier vindt u ons