De Roo

In de wijk Oostgaarde in Capelle aan den IJssel staat het in 2017 gerenoveerde verpleeg- en zorgcentrum de Roo van Capelle. In dit complex zijn twee woonzorgvleugels van De Zellingen gehuisvest. Tevens is er op de begane grond van De Roo een Zorg Thuis team van De Zellingen gehuisvest.

De zorgafdelingen Barbierlaan op de 3e etage en Brouwerslaan op de 4e etage, met elk twintig bewoners met een psychogeriatrische aandoening, hebben twee woonkamers waar bewoners elkaar ontmoeten. Deze centrale ruimte tussen de groepen woningen is ingericht als een plein. Bewoners kunnen op dit plein een kop koffie drinken, televisie kijken, luisteren naar muziek of meedoen aan diverse gezamenlijke activiteiten. Kortom een plek waar bewoners zich thuis voelen, waar familie en vrienden altijd van harte welkom zijn om langs te komen.

De Roo is gelegen in de wijk Oostgaarde in Capelle aan den IJssel. In de directe omgeving vindt u het winkelcentrum De Terp en een metro- en bushalte. Op ongeveer 20 minuten loopafstand ligt het winkelcentrum De Koperwiek met een diversiteit aan winkels.

Faciliteiten

U kunt in De Roo gebruik maken van onder andere de volgende faciliteiten:

  • Kapper
  • Pedicure
  • Tandarts

Klik hier om een slaapkamer en badkamer te bekijken. 

Komt u op bezoek?

Familie en vrienden zijn altijd van harte welkom om langs te komen. Tussen 07.00 uur en 21.00 uur is De Roo vrij toegankelijk. Komt u buiten openingstijden, dan verzoeken wij u om gebruik te maken van uw Zellingenpas.

Meer informatie

Zoekt u een geschikte woonzorglocatie voor uzelf of uw naaste? Neem dan contact op met onze zorgbemiddelaars en maak een afspraak voor een rondleiding. Om in aanmerking te komen voor wonen met zorg en verpleging is een Wlz 5 of 7 indicatie nodig. Neem voor meer informatie contact op via 088 - 206 90 00 of clientservice@zellingen.nl.

Vragen aan of over onze locatie De Roo van Capelle? Bel met 088 – 206 90 00.

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen

Hier vindt u ons