De Meander

De Meander is een gezellig en modern woonzorgcentrum met afdelingen voor kleinschalig wonen, zorgappartementen en een Zorghotel voor revalidatie. Familie en vrienden zijn altijd van harte welkom om langs te komen.

Bent u onvoldoende in staat om zelfstandig te wonen? Dan zijn de zorgappartementen van De Meander voor u een goed alternatief. U woont hier zelfstandig, maar u kunt wel van onze zorg gebruik maken en uw dagelijks leven leiden, zoals u dat in uw eigen woning ook gewend was.

De woongroepen voor mensen met dementie hebben een huiselijke sfeer en een herkenbare omgeving. U krijgt een eigen zit-/slaapkamer die u naar eigen smaak kunt inrichten. Elke woongroep bestaat uit zeven bewoners en er wordt 24 uur per dag zorg geboden en toezicht gehouden.

De Meander is gelegen in de gezellige wijk Dorrestein in Nieuwerkerk aan den IJssel. Tegenover De Meander ligt winkelcentrum Dorrestein en het openbaar vervoer is op loopafstand bereikbaar.


Faciliteiten
U kunt in De Meander gebruik maken van de volgende faciliteiten:

  • Restaurant
  • Biljart
  • Kapsalon 
  • Schoonheidsspecialist 
  • Oefenruimte voor revalidatie

Komt u op bezoek?
Familie en vrienden zijn altijd van harte welkom om langs te komen. Tussen 08.00 en 17.00 uur is De Meander vrij toegankelijk. Komt u buiten openingstijden, dan verzoeken wij u om gebruik te maken van uw Zellingenpas.

Het Zorghotel heeft andere bezoektijden. Deze zijn als volgt:

  • 11.00 tot 13.00 uur
  • 15.00 tot 17.00 uur
  • 19.00 tot 21.00 uur

Meer informatie
Zoekt u een geschikte woonzorglocatie voor uzelf of uw naaste? Neem dan contact op met onze zorgbemiddelaars en maak een afspraak voor een rondleiding. Om in aanmerking te komen voor wonen met zorg en verpleging is een Wlz 5 of 6 indicatie nodig. Neem voor meer informatie contact via 088 - 206 90 00 of clientservice@zelllingen.nl

 

 

Vragen aan of over onze locatie De Meander? Bel met 088 - 206 90 00.

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen

Hier vindt u ons