Bermensteyn

Is zelfstandig wonen geen optie meer dan kunt u verblijven op Bermensteyn, gelegen in een rustige wijk aan de Bazuin in Capelle aan den IJssel. Hier houdt u zo lang mogelijk de regie over uw eigen leven en ontvangt u de zorg en verpleging die u nodig heeft.

De woonzorgvleugel biedt een gezellige en geborgen huiselijke omgeving. De persoonlijke kamer kan naar eigen smaak ingericht worden en daar krijgt u de intensieve zorg, begeleiding en behandeling die nodig is. Huiskamer, keuken, bad en toilet worden gedeeld. Met een vast team medewerkers is er een vertrouwde groep mensen in de omgeving, zodat u het dagelijks leven kunt inrichten zoals u gewend bent. Om in aanmerking te komen voor wonen met zorg en verpleging is een Wlz indicatie nodig.

Zelfstandig wonen in een eigen appartement

Bermensteyn is een rolstoeltoegankelijke 55+ flat in Capelle aan den IJssel. Op deze locatie, in beheer van woningcorporatie Havensteder, biedt De Zellingen middels thuiszorg zorg en verpleging aan cliënten die nog zelfstandig willen en kunnen wonen in een eigen appartement die gehuurd wordt via Havensteder. U stelt dan of zelf het zorgpakket samen afhankelijk van uw zorgbehoefte (Modulair Pakket Thuis, MPT), of u ontvangt de zorg die normaliter in een verpleeghuis wordt geboden (Volledig Pakket Thuis, VPT). Om in aanmerking te komen voor MPT of VPT is een indicatie nodig vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz).

Faciliteiten

Voor een overzicht van o.a. de faciliteiten, huisregels en allerhande zaken waarmee u te maken krijgt als u op onze locatie woont of komt te wonen, verwijzen we u naar het ABC Bermensteyn.

Komt u op bezoek?

Familie en vrienden zijn altijd van harte welkom om langs te komen. Tussen 07.00 uur en 21.00 uur is Bermensteyn vrij toegankelijk. Komt u buiten openingstijden, dan verzoeken wij u om gebruik te maken van uw Zellingen servicepas.

Meer informatie

Zoekt u een geschikte woonzorglocatie voor uzelf of uw naaste? Neem dan contact op met onze zorgbemiddelaars en maak een afspraak voor een rondleiding. Om in aanmerking te komen voor wonen met zorg en verpleging is een Wlz indicatie nodig. Neem voor meer informatie contact op met Cliëntservice via 010 - 284 33 00 of clientservice@zellingen.nl.

Vragen aan of over onze locatie Bermensteyn? Bel met 010 - 284 33 00

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen

Hier vindt u ons