Hersenletsel- en Afasiecentrum

Het Hersenletsel- en Afasiecentrum van De Zellingen fungeert als expertisecentrum voor iedereen die te maken heeft met NAH en biedt al 20 jaar interdisciplinaire behandeling, professionele begeleiding en ondersteuning op maat.

Mensen met NAH én hun naasten en mantelzorgers staan bij ons centraal. Wij ondersteunen hen zodat ze de regie over hun leven kunnen behouden of verkrijgen en bieden zorg, behandeling, begeleiding, cursussen, activiteiten en ontmoeting.

Kwaliteit

De patiëntenvereniging Hersenletsel.nl is een belangrijke samenwerkingspartner en borgt de kwaliteit vanuit cliëntperspectief. Er wordt regelmatig een kwaliteitsaudit door hen uitgevoerd. Ook is er regelmatig intervisie met alle Afasiecentra in Nederland.

Wij zijn onderdeel van het Hersenletselcentrum Rotterdam-Rijnmond en Midden-Holland, waarin een aantal zorgorganisaties nauw samenwerken voor deskundigheidsbevordering, intervisie en het organiseren van diverse activiteiten.

Binnen het netwerk beschikt het Hersenletselcentrum over wetenschappelijke en actuele kennis over de gevolgen van hersenletsel. Het regionale Hersenletselteam adviseert bij complexe casuïstiek.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met het Hersenletsel- en Afasiecentrum via 088 - 206 92 50 of gebruik onderstaand contactformulier.

» Brochure Hersenletsel- en Afasiecentrum

Meer informatie? Bel het Hersenletsel- en Afasiecentrum op 088 - 206 92 50.

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen