Lianne Oosterom - Geriatrieverpleegkundige

Ik ben Lianne Oosterom en werk als Geriatrieverpleegkundige op afdeling Tulpenhof op locatie Rijckehove.

Ik ben op 16-jarige leeftijd begonnen als leerling VIG'er. Bij De Zellingen kan ik me vanaf het moment dat ik in dienst kwam echt ontwikkelen. Zo heb ik de opleiding tot verpleegkundige gevolgd en mocht me zodoende na vijf jaar verpleegkundige noemen. In oktober 2018 heb ik mijn diploma geriatrieverpleegkundige behaald en in september 2018 ben ik begonnen met de opleiding tot parkinsonverpleegkundige.

Het mooiste aan mijn werk vind ik de band die je ontwikkeld met cliënten. Zorgen voor een ander zit in mij, daar word ik echt gelukkig van. Iets voor een ander kunnen betekenen, op welk gebied dan ook, is het mooiste wat er is. Hoe lastig en zwaar het werken soms ook is, samen met mijn team sta ik sterk: we zijn er voor elkaar en proberen dan ook gezamenlijk de beste zorg te bieden die mogelijk is!

Wil jij ook als verzorgende of verpleegkundige aan de slag bij De Zellingen? Wij bieden je volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Kijk eens bij onze vacatures of er een interessante uitdaging voor je tussen staat of neem contact op via solliciteren@zellingen.nl.

Meer informatie over De Zellingen?
Bel ons op 010 - 266 57 57

Wij kunnen ook terugbellen of mailen