Karin van der Linde - Ergotherapeut

Karin is ergotherapeut op onze locatie Rijckehove, waar zij bewoners en cliënten helpt om 'gewone' dagelijkse activiteiten uit te voeren of deel te nemen aan activiteiten in de eigen omgeving of in de samenleving.

Zij kunnen hier, bijvoorbeeld vanwege ouderdom of revalidatie na een operatie, namelijk problemen bij ondervinden. Kwaliteit van leven houdt immers ook in dat men kan deelnemen aan het dagelijks leven met al haar uitdagingen. Karin ervaart dat er veel ontwikkelingen zijn in haar vakgebied, waardoor er steeds meer technologische gadgets gebruikt kunnen worden. Dit maakt veel meer mogelijk dan voorheen.

“Het mooie aan mijn werk vind ik, dat ik in de laatste fase van iemand zijn leven toch nog een groot verschil kan maken. Ik vind het mooi om te zien hoe mensen hun 'gewone' dagelijkse bezigheden weer kunnen oppakken met mijn hulp.’’

Wil jij ook als paramedisch therapeut aan de slag bij De Zellingen? Wij bieden je volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Kijk eens bij onze vacatures of er een interessante uitdaging voor je tussen staat of neem contact op via solliciteren@zellingen.nl. 

Meer informatie over De Zellingen?
Bel ons op 010 - 266 57 57

Wij kunnen ook terugbellen of mailen

CAPTCHA
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.