Jeroen Immerzeel - Fysiotherapeut

Ik ben Jeroen Immerzeel en werk sinds 2013 bij De Zellingen als fysiotherapeut op zowel de revalidatie- als de verpleegafdelingen in Rijckehove en Crimpenersteyn.

Ik ben tijdens m'n opleiding gestart met een klein contract van een paar uurtjes op zaterdag en heb na m'n opleiding een volledig dienstverband gekregen. Ik heb aan verschillende projecten mee mogen werken, zoals de ontwikkeling van onze dagbehandeling en dagactiviteiten. Ook heb, samen met twee andere collega’s, een van de beleidsmedewerkers waargenomen tijdens haar zwangerschapsverlof. Een unieke kans die er uiteindelijk toe heeft geleid dat ik momenteel, naast m'n werkzaamheden als fysiotherapeut, als junior beleidsmedewerker ben toegevoegd aan de afdeling Beleid van De Zellingen.

De Zellingen biedt dus veel mogelijkheden om je te ontwikkelen, zeker als je duidelijk laat zien waar je talenten liggen. De afgelopen periode heb ik mij bijvoorbeeld gespecialiseerd in de ziekte van Parkinson. Samen met andere behandelaars binnen De Zellingen vormen we hierdoor een gespecialiseerd multidisciplinair team voor cliënten met de ziekte van Parkinson. Door veel met collega’s te overleggen en samen te werken, ontwikkel je je ook op persoonlijk gebied. Zij hebben mij geholpen om talenten te ontdekken en mezelf continu te verbeteren.

De doelgroep waarmee ik werk als fysiotherapeut varieert heel erg; van een relatief jong persoon die revalideert na een beroerte tot iemand van bijna honderd die toch kleine stukjes wil blijven lopen. Dat maakt je werk leuk en houd je scherp. Als fysiotherapeut ervaar ik veel vrijheid tijdens het werk. Deze vrijheid gaat uiteraard samen met verantwoordelijkheid. Als je goed omgaat met de vrijheid die je wordt geboden, kan je zelf een belangrijke bijdrage leveren aan het leuk en uitdagend maken van je werk. Daarnaast is het een uitdaging om samen de cliënten te werken aan kleine maar toch belangrijke doelen. Juist omdat ze vaak veel hebben meegemaakt levert het groot geluk op als deze kleine doelen worden behaald. Als je iemand gelukkig kan maken door middel van je werk haal ik daar veel voldoening uit ook al spreekt iemand dit niet altijd uit.

Ik zie mijn werk als een van de meest dankbare beroepen, zeker als je er met oprechte aandacht bent voor de cliënt.

Wil jij ook als paramedisch therapeut aan de slag bij De Zellingen? Wij bieden je volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Kijk eens bij onze vacatures of er een interessante uitdaging voor je tussen staat of neem contact op via solliciteren@zellingen.nl.

Meer informatie over De Zellingen?
Bel ons op 010 - 266 57 57

Wij kunnen ook terugbellen of mailen