Wonen met hersenletsel

Heeft u niet-aangeboren hersenletsel en is thuis wonen geen optie meer, dan biedt De Zellingen wonen met begeleiding bij niet-aangeboren hersenletsel in de rolstoeltoegankelijke appartementen die u huurt van Havensteder in de wijk Schollevaar (Bazuin) in Capelle aan den IJssel.

Zowel ons thuiszorgteam als de dagactiviteiten zijn hier zeven dagen per week aanwezig om ondersteuning te bieden die past bij uw indicatie. Er zijn dagelijks mogelijkheden om warm te eten, deel te nemen aan ontspannende activiteiten of te bewegen en te tuinieren in de aangepaste tuin.

Indicatiestelling

U heeft voor wonen met  altijd een indicatie nodig. Die vraagt u aan bij het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ). In de indicatie staat of u voor verpleeghuiszorg in aanmerking komt en welke zorg en begeleiding u nodig heeft.

Verpleeghuiszorg wordt betaald vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). U betaalt voor Wlz-zorg (ook voor een PGB en verpleeghuiszorg thuis) een eigen bijdrage aan het CAK. Het CAK berekent hoeveel u moet betalen. Ook stuurt het CAK de factuur voor de eigen bijdrage. 

Wachtlijst

Voor de meest actuele wachtlijst kunt u kijken op Verwijshulp.

Meer informatie? Bel Cliëntservice op 088 - 206 90 90

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen

CAPTCHA
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.