Vrijwilligers

Interesse in vrijwilligerswerk?

De Zellingen hecht grote waarde aan de bijdrage van vrijwilligers: mensen die zich belangeloos inzetten voor hun medemens. Vrijwilligers spelen een belangrijke rol bij uiteenlopende activiteiten zoals koffie schenken, helpen bij de maaltijd, oude versjes zingen, een praatje maken, bloemschikken, zitdansen, bingo, de beeldenclub, handwerken, de beautysalon, hondenvisite, club creatief, de verhalenkring, biljarten, de schilderclub, chauffeur van de dagbus en vrijwilligers voor de technische dienst.

Wat heeft De Zellingen vrijwilligers te bieden?

  • Een prettige omgeving om samen te werken met cliënten, mantelzorgers en professionals.
  • Tijdens de werkzaamheden is de vrijwilliger WA-verzekerd.
  • Een gedeeltelijke reiskostenvergoeding, indien de vrijwilliger hiervoor in aanmerking komt.
  • De vrijwilliger kan lid worden van de personeelsvereniging Time Out.
  • Een jaarlijkse waardering van uw inzet.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator van de betreffende locatie of via het contactformulier. Klik hier voor het contactformulier.

Klik hier om het gehele vrijwilligersbeleid te bekijken.

Vrijwilligersvacatures
Klik hier voor de vrijwilligersvacatures op de locaties Rijckehove en De Roo van Capelle. Vrijwilligerscoördinator: Ellen Brand, T 010 266 57 57, e-mail Ebrand@zellingen.nl

Klik hier voor de vrijwilligersvacatures op de locatie Crimpenersteyn. Vrijwilligerscoördinator: Marjan de Pee, T 0180 44 09 00 of 06 446 42 325, e-mail Lmdepee@zellingen.nl

Klik hier voor de vrijwilligersvacatures op de locatie De Meander.

Klik hier voor de vrijwilligersvacatures voor de locaties
HLC Afasiecentrum, Dagactiviteiten Beemsterhoek (Capelle Oostgaarde), Dagactiviteiten Bazuin (Capelle Schollevaar), Dagactiviteiten Ontmoetingscentrum (Krimpen aan den IJssel) en voor vrijwilligersvacatures Vervoer.

Voor meer informatie: Astrid Puts, Coördinator Vrijwilligers Dagactiviteiten, aputs@zellingen.nl, 06 30 90 42 81.