LEKKER op de afdelingen

Elke dag bereiden we maaltijden voor bewoners in onze huizen en cliënten in de wijken van Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel. Dat doen we met verse ingrediënten, het liefst afkomstig uit de omgeving.

Wat in de ochtend is geoogst bij een van onze agrariërs uit de buurt, ligt ’s middags bij ons in de keuken! Wij kiezen ervoor om 95% van onze ingrediënten zelf te maken. We kijken naar de regio en wat mensen gewend zijn te eten. Daar halen we de inspiratie uit voor onze keuzemenu’s.

Keuze uit 7 menu’s en samen eten

Dagelijks hebben bewoners keuze uit: twee Hollandse menu’s en een dagschotel. Er is een vegetarische, Halal en een Indische keuze. We serveren op de afdeling met Meals on Wheels warmhoudkasten. Schalen staan bij ons op tafel op warme rechauds en bewoners eten vanaf warme borden. Ook bewoners met een eigen, aparte maaltijd eten gewoon aan tafel in gezamenlijkheid. Uiteraard kunnen cliënten er ook voor kiezen om te eten in de Trefpunten of in hun eigen appartement.

Voor mensen met een aandoening of andere voedingsgewoonte werken we samen met diëtisten en logopedisten op de afdeling aan smakelijke alternatieven. Onze koks koken bovendien ook regelmatig op locatie en eten dan vaak zelf ook mee om wensen direct te bespreken.

Menu's als zachte variant voor bewoners met slikproblemen

Van de Hollandse menu’s is een zachte variant beschikbaar. Samen met de diëtisten en logopedisten hebben we dit unieke voedingsconcept ontwikkeld. Onze cliënten kunnen door deze menu’s langer gerechtjes eten met normale consistentie in een zachtere variant in plaats van veelal gemalen voeding. Veel herkenbaarder en smakelijker in de presentatie.

Bel voor meer informatie met 088 - 206 90 86

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen

CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.