Stichting Vrienden van Crimpenersteyn

De Stichting Vrienden van Crimpenersteyn zet zich in voor het welzijn van de bewoners van Zorgcentrum Crimpenersteyn. Samen met onze sponsors en donateurs willen wij het verblijf voor bewoners in het zorgcentrum zo aangenaam mogelijk maken. Onze missie is niet voor niets: “van een huis naar een echt thuis”.

De Stichting werkt nauw samen met de SWSO (Stichting Werkgroep Serviceverlening Ouderen) en zorgt voor activiteiten die de bewoners van Crimpenersteyn ten goede komen. Ons doel is dat Crimpenersteyn een echt thuis is en blijft door voorzieningen te realiseren die niet uit het reguliere budget van een zorgcentrum gefinancierd kunnen worden.

Ten tijde van de groots opgezette geldinzamelingsactie t.b.v. een subtropische tuin werd de opbrengst bijgehouden op een grote palmboom die op een centrale plek in Krimpen aan den IJssel stond. Deze palmboom is nog altijd het logo van de Stichting Vrienden van Crimpenersteyn.

Bestuur

Het bestuur van de Stichting Vrienden van Crimpenersteyn is onbezoldigd en als volgt samengesteld:

  • dhr. B. Snel (voorzitter)
  • dhr. C. Krijgsman (penningmeester)
  • mevr. Y. Linger (SWSO)
  • mevr. A. Poetsma
  • dhr. S. Poetsma

Beleid en jaarlijkse doelstellingen

Het bestuur stelt zich ten doel jaarlijks geld in te zamelen via friendraising, bridgedrives en activiteiten om diverse projecten voor de bewoners te kunnen realiseren. Voorts financieren wij een deel van de kosten van de activiteiten die voor de bewoners worden georganiseerd door de Stichting Werkgroep Serviceverlening Ouderen in samenwerking met de afdeling Recreatie van Crimpenersteyn (elke maand een speciaal programma, zoals: ijsmiddag met muziek, haringmiddag met muziek, busreizen, bezoeken aan musea etc.). Lees hier ons Meerjarenbeleidsplan.

Verslagen

U kunt ons bereiken via 06 - 15 01 76 18

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?