010 - 266 57 57

Revalidatie

Op al onze woonzorglocaties bieden we revalidatiezorg aan onze bewoners. Deze zorg is gericht op fit worden, fit zijn en fit blijven of op herstel en behoud van lichamelijke functies en daarmee de zelfstandigheid. 

Revalidatiezorg is een combinatie van verschillende soorten zorg, waaronder fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en psychologische zorg. Zij werken samen onder de verantwoordelijkheid van een specialist ouderengeneeskunde. We onderscheiden drie soorten revalidatiezorg:

 • Geriatrische revalidatiezorg (GRZ)
  Tijdelijk verblijf, gericht op herstel van kwetsbare ouderen met lichamelijke, geestelijk of sociale problemen na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname.
   
 • Orthopedische revalidatiezorg
  Gericht op herstel na orthopedische ingrepen, zoals heup- en knieoperaties en amputaties. Deze zorg is niet leeftijdsgebonden.
   
 • Neuro revalidatiezorg
  Gericht op het (weer) zo optimaal mogelijk functioneren na niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of een beroerte (CVA).

Behandelcentrum De Zellingen

Bent u geen bewoner van één van onze locaties en wilt u zonder verwijzing gebruik maken van eerstelijns (revalidatie)zorg zoals fysiotherapie, ergotherapie of psychologische zorg, dan kunt u terecht bij ons behandelcentrum op locatie Rijckehove. 

Neem voor meer informatie contact op met Cliëntservice via 010 - 284 33 00

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen