010 - 266 57 57

Crimpenersteyn

Crimpenersteyn is een gastvrije woonzorglocatie in Krimpen aan den IJssel. Deze locatie biedt een veilige leefomgeving waarin respect en zelfstandigheid centraal staan. De zorg is gericht op mensen met dementie of met complexe lichamelijke klachten.

Op onze locatie Crimpenersteyn wonen cliënten zelfstandig in een één- of tweepersoons appartementen en kan men gewoon het dagelijks leven leiden zoals men dat gewend was. Daarnaast beschikt Crimpenersteyn over een restaurant, een grote recreatiezaal, een gezellige tuin met terras, kapper en een winkel.

Zelfstandig wonen met zorg

Is men onvoldoende in staat om zelfstandig thuis te wonen, dan zijn de zorgappartementen van Crimpenersteyn een goed alternatief. Crimpenersteyn beschikt over ruime tweekamerappartementen die ook geschikt zijn voor bewoning door echtparen. Men woont er zelfstandig, maar kan wel van de zorg gebruik maken en zo het dagelijks leven leiden zoals men dat thuis gewend was.

Wonen met verpleeghuiszorg

Psychogeriatrische verpleeghuiszorg is bedoeld voor cliënten die 24 uur per dag, zeven dagen per week bescherming, verpleging en intensieve geestelijke zorg nodig hebben. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan ouderen met psychische problemen als dementie.

Somatische verpleeghuiszorg is de zorg bij een chronische lichamelijke aandoening, zoals de ziekte van Parkinson, een chronische longziekte (COPD) of een beroerte (CVA).

Voor wonen met verpleeghuiszorg kan men terecht op één van de vier verpleegafdelingen van Crimpenersteyn.

Specialistische zorg

Op Crimpenersteyn wordt ook specialistische zorg geboden. Zo is er onder andere een aparte Korsakov-afdeling.

Bezoektijden

Alle afdelingen
08.00 - 18.00 uur | Maandag t/m vrijdag
09.00 - 18.00 uur | Zaterdag en zondag

Bezoek dat na openingstijden langskomt, kan gebruik maken van de Zellingenpas of zich via de deurbel van Crimpenersteyn melden.

 

Beoordeel Crimpenersteyn op Zorgkaart Nederland

 

Vragen aan of over onze locatie Crimpenersteyn? Bel met 0180 - 44 09 00

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen

Hier vindt u ons