010 - 266 57 57

Bermensteyn

Bermensteyn is een rolstoeltoegankelijke 55+ flat in Capelle aan den IJssel, waar zorg en verpleging geboden worden aan cliënten die nog zelfstandig willen en kunnen wonen in een eigen appartement en aan cliënten die woonachtig zijn op onze woonzorgvleugel.

Zelfstandig wonen met zorg

Ons thuiszorgteam, gevestigd in Bermensteyn, biedt u in uw eigen appartement de hulp, verzorging en/of verpleging die u nodig heeft. U kunt hierbij kiezen voor:

  • Modulair Pakket Thuis (MPT)
    U stelt zelf het zorgpakket samen, afhankelijk van uw zorgbehoefte.
     
  • Volledig Pakket Thuis VPT)
    U krijgt de zorg die normaliter in een verpleeghuis wordt geboden, maar gewoon bij u thuis.

Kleinschalig wonen met zorg

De woonzorgvleugel biedt een huiselijke omgeving gericht op gezelligheid en geborgenheid. De eigen kamer kan naar eigen smaak ingericht worden en daar krijgt men de intensieve zorg, begeleiding en behandeling die nodig is. Huiskamer, keuken, bad en toilet worden gedeeld.

Met een vast team medewerkers is er een vertrouwde groep mensen in de omgeving. Men kan zo zelf het dagelijks leven inrichten zoals men gewend is, volgens eigen structuur en tempo. In de algemene huiskamer kan men meedoen aan gezamenlijke activiteiten.

Bezoektijden

Appartementen
Geen bezoektijden, cliënten zijn vrij om bezoek te ontvangen wanneer zij willen. Bezoek dat langskomt kan zich via de deurbel van de woonzorgvleugel melden.

Woonzorgvleugel
10.00 - 20.00 uur | Maandag t/m zondag

Bezoek dat na openingstijden langskomt, kan gebruik maken van de Zellingenpas of zich via de deurbel van Bermensteyn melden.
 

Beoordeel Bermensteyn op Zorgkaart Nederland

 

Vragen aan of over onze locatie Bermensteyn? Bel met 010 - 284 33 00

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen

Hier vindt u ons