010 - 266 57 57

Dagbehandeling

Zelfstandig wonenden met een beperking en ouderen kunnen behoefte hebben aan professionele begeleiding of behandeling om zelfredzamer te kunnen functioneren, stoornissen te verminderen of vaardigheden te behouden.

De Zellingen is gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling van mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en afasie, de ziekte van Parkinson en cognitieve problematiek door bijvoorbeeld dementie.

Samen met u en uw naasten zoekt een professionele begeleider naar een passend aanbod aan activiteiten, gericht op het herstel of behoud van uw vaardigheden en zelfredzaamheid. Het is mogelijk om geïndiceerde begeleiding te combineren met ontmoeting of behandeling vanuit de eerste lijn.

Indicatie

Voor begeleiding en behandeling heeft u een Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) indicatie van de gemeente nodig of moet u beschikken over een verblijfsindicatie ZZP 4, ZZP 5 of ZZP 6.

Als u een indicatie heeft voor vervoer kunnen we u helpen bij het regelen van vervoer en de daarbij behorende kosten. De Zellingen maakt gebruik van een eigen rolstoelbus, van vervoer met vrijwilligers en twee vervoersbedrijven (voor groepsvervoer). De gemaakte afspraken met betrekking tot het gebruik van vervoer en op welke dagen dat is worden vastgelegd in uw dossier.

Locaties

Dagbehandeling wordt aangeboden op de volgende locatie in Capelle aan den IJssel:

 • ’s Gravenland | Rijckehove
  Op werkdagen van 08.30 tot 16.30 uur
  Tel. 010 - 266 57 78 
  E-mail dagbehandeling@zellingen.nl
   
 • Middelwatering |  Hersenletsel-Afasiecentrum
  Specialisatie: communicatie bij niet-aangeboren hersenletsel
  Tel. 010 - 442 53 61
  E-mail hersenletsel@zellingen.nl

Een keer meedoen/meekijken of vrijwilliger worden bij onze activiteiten Ontmoeting?
E-mail dagactiviteiten@zellingen.nl

 

 

 

Meer informatie? Bel Cliëntservice op 010 - 284 33 00

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen