Samen eten

U kunt dagelijks bij De Zellingen samen met buurt- en wijkgenoten lunchen of de avondmaaltijd bereiden en nuttigen. Tijdens de lunch of het bereiden en nuttigen van de avondmaaltijd legt u makkelijk contact, kunt u samen de dag doornemen en fijne gesprekken voeren.

Lunch: samen eten

Tijdens de lunch nuttigen we samen een broodmaaltijd met een heerlijke soep of iets dergelijks. De kosten hiervoor bedragen € 2,50 per deelname. Een warme maaltijd is ook mogelijk tussen de middag. De bijdrage hiervoor is € 6,50. U kunt op drie locaties komen lunchen:

 • Baronie (wijk Oostgaarde)                
  Maandag t/m vrijdag van 12.00 - 13.00 uur
 • Beemsterhoek (wijk Oostgaarde)    
  Maandag t/m vrijdag van 12.00 - 13.00 uur
 • Bazuin (wijk Schollevaar)                  
  Maandag t/m vrijdag van 12.00 - 13.00 uur

Avondmaaltijd: samen koken, samen eten

U kunt ook deelnemen het ‘Samen koken, samen eten’. Dit is een leuke activiteit van de Ontmoeting om elkaar te ontmoeten en gezellig met elkaar te tafelen. Om 16.00 uur starten we met elkaar met het voorbereiden van de warme maaltijd (in het weekend om 10.00 uur) en het dekken van de tafels. U bent van harte welkom om mee te helpen. Wilt u alleen komen om te eten, dan kan dat uiteraard ook.

Om 17.15 uur gaan we aan tafel (in het weekend om 12.15 uur). De warme maaltijd bestaat uit een hoofgerecht, een salade en een toetje. Alles wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Na het eten ruimen we alles gezellig met elkaar op. U vindt de weekmenu’s op onze Facebookpagina Dagactiviteiten en ontmoeting en op onze locaties. De kosten per deelname bedragen € 7,50 en met een strippenkaart betaalt u slechts € 6,50 per deelname.

Samen koken samen eten is mogelijk op twee locaties:

 • Baronie (wijk Oostgaarde)                
  Dinsdag en donderdag van 16.00 - 18.30 uur
 • Bazuin (wijk Schollevaar)                  
  Maandag t/m vrijdag van 16.00 - 18.30 uur

  Zaterdag en zondag van 10.00 - 14.00 uur

Aanmelden

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u zich aanmelden, neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Let op: vooraf aanmelden is noodzakelijk, voor 'Samen koken, samen eten' verzoeken we u om een week van tevoren aan te melden. Dieetwensen zij mogelijk, maar wel graag van tevoren aangeven.

Wilt u meer informatie?

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen

CAPTCHA
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.