Bewegen en tuinieren in de (moes)tuin

Op de Bazuin hebben we de beschikking  over een grote activiteitentuin waar we onder andere de groenten voor "Samen koken, samen eten" verbouwen. We ontwikkelen de tuin tot een echte beleef- , geur- en beweegtuin.

Wilt u vrijblijvend een kijkje komen nemen, meer informatie of wilt u zich aanmelden voor een activiteit, neem dan even contact op met de betreffende locatie. Vindt u het leuk om te tuinieren, dan nodigen we u uit om hierin te ondersteunen. Ook als u met mensen in de tuin wilt wandelen, bloemen bewonderen of praten over geur en kleur, bent u van harte welkom! Bij goed weer gaan we met cliënten naar de tuin. We bewegen in de tuin, wieden  het onkruid, plukken vruchten, groenten en kruiden, zaaien, etc. Met andere cliënten praten we over de vruchten en groenten in de tuin of ondernemen we kleine activiteiten die betrekking hebben op de tuin. Tevens staan er beweegtoestellen waar cliënten en bezoekers gebruik van kunnen maken.

Openingstijden

De tuin is iedere dag geopend voor cliënten om te tuinieren, te wandelen of gebruik te maken van de beweegtoestellen. Specifieke tuinactiviteiten voor bezoekers staan gepland op:

  • Maandag en vrijdag van 13.00 - 15.00 uur
  • Iedere 3e zaterdag van de maand is iedereen van 10.00 - 12.30 uur van harte welkom voor onderhoudswerkzaamheden in de tuin.

Interesse? Laat het ons weten via bazuin@zellingen.nl

Bel voor meer informatie met 06 - 58 89 59 47.

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen

CAPTCHA
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.