Boslaan

Het is fijn om onder de mensen te zijn, een praatje te maken, aandacht te geven en te krijgen. Wilt u actief blijven, anderen ontmoeten, uw vaardigheden behouden of zelfredzamer worden? Dan bent u bij de dagactiviteiten Boslaan in De Meander aan het juiste adres.

Door het coronavirus is het helaas niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen op één van onze locaties. Wilt u vrijblijvend een kijkje komen nemen, meer informatie of  wilt u zich aanmelden voor een activiteit, neem dan even contact op met de betreffende locatie. 

Dagactiviteiten zijn gericht op verschillende doelgroepen; zowel senioren als jongere mensen met een beperking zijn van harte welkom. Het doel is om u een zinvolle en gezellige dag te bezorgen met activiteiten die aansluiten bij uw wensen en behoeften. U kunt hierbij denken aan:

  • Aangepaste beweegactiviteiten
  • Herstelgerichte training van lichamelijke of geestelijke functies
  • Een gezonde maaltijd
  • Afwisselende ontspannende activiteiten op vaste tijden in de week

Wordt de dag voor uw naaste te zwaar? Ook u kunt terecht bij de dagactiviteiten voor activiteiten en gesprekken. Met een uitvoeringsverzoek kunnen we op werkdagen de verzorging overnemen.

Om in aanmerking te komen voor dagactiviteiten of dagbehandeling is een Wmo indicatiestelling, Wlz overbrugging of PGB nodig. Voor meer informatie over de dagactiviteiten kunt u contact opnemen met dagactiviteiten Boslaan via 06 - 58 95 47 38 of dagactiviteitennieuwerkerk@zellingen.nl.

Heeft u hulp nodig bij de indicatiestelling? Neem dan contact op met Cliëntservice De Zellingen via
088 - 206 90 90 of clientservice@zellingen.nl.

Openingstijden

Werkdagen | 08.30 - 16.30 uur

Hier vindt u ons