Dagbehandeling

Zelfstandig wonende ouderen kunnen behoefte hebben aan professionele begeleiding of behandeling om zelfredzamer te kunnen functioneren, stoornissen te verminderen of vaardigheden te behouden.

Samen met u en uw naasten zoekt een professionele begeleider naar een passend aanbod aan activiteiten, gericht op het herstel of behoud van uw vaardigheden en zelfredzaamheid. Het is mogelijk om geïndiceerde begeleiding te combineren met ontmoeting of behandeling vanuit de eerste lijn.

De Zellingen is gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling van mensen met  de ziekte van  Parkinson en cognitieve problematiek door bijvoorbeeld dementie.

Locaties

Dagbehandeling ’s Gravenland | Tsjaikovskistraat 1, Capelle aan den IJssel (locatie Rijckehove)
Werkdagen van 08.30 tot 16.30 uur
Telefoon 06 - 139 607 19
E-mail Dagbehandeling coordinatordagbehandeling@zellingen.nl

Dagbehandeling Schollevaar | Bazuin 1, Capelle aan den IJssel (locatie Bermensteyn)
Maandag, dinsdag en donderdag van 08.30 tot 16.30 uur
Tel. 06 - 58 89 59 47
E-mail dagactiviteitenschollevaar@zellingen.nl 

Dagbehandeling Boslaan | Boslaan 1, Nieuwerkerk aan den IJssel (locatie De Meander)
Op werkdagen van 8.30 tot 16.30 uur
Telefoon 06 - 58 95 47 38
E-mail  coordinatordagbehandeling@zellingen.nl

Indicatie

Voor dagbehandeling heeft u een indicatie Behandeling-Groep nodig. Deze wordt afgegeven door het CIZ op aanvraag van de arts of gespecialiseerd behandelaar. Heeft u een indicatie Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) of een verblijfsindicatie Wlz, dan is het mogelijk dit te combineren met behandeling vanuit de eerste lijn.

Als u een indicatie heeft voor vervoer kunnen we u helpen bij het regelen van vervoer en de daarbij behorende kosten. De Zellingen maakt gebruik van een eigen rolstoelbus, van vervoer met vrijwilligers en legt de contacten met vervoersbedrijven die van de gemeente de opdracht voor vervoer dagbesteding kregen. De gemaakte afspraken met betrekking tot het gebruik van vervoer en op welke dagen dat is worden vastgelegd in uw dossier.

Een keer meedoen of meekijken? Stuur dan een e-mail naar dagactiviteiten@zellingen.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

Meer informatie? Bel Cliëntservice op 088 - 206 90 90.

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen

CAPTCHA
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.