Dagactiviteiten en dagbehandeling

De Zellingen heeft een uitgebreid aanbod van laagdrempelige ontmoetingsactiviteiten en kan maatwerk bieden in begeleiding en behandeling op meerdere locaties in Capelle, Krimpen en Nieuwerkerk aan den IJssel.

De Zellingen Dagactiviteiten en Dagbehandeling kan u of uw naaste ondersteunen bij het behouden van de regie over uw dagelijkse leven. Deelname aan onze activiteiten kan u helpen om zelfstandig te kunnen (blijven) functioneren en/of vaardigheden te herwinnen of te behouden.

Om zo veel mogelijk aan te sluiten bij de wensen en behoeften van de cliënten bestaat het team uit medewerkers en vrijwilligers met verschillende deskundigheden en interesses. Bij de groepsactiviteiten wordt de kennis van verschillende disciplines ingezet zoals activiteitenbegeleiding, verzorgenden, ergotherapie, fysiotherapie, logopedie, kunstzinnige therapie, muziektherapie.

De Zellingen dagbehandeling is gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling van mensen met niet-aangeboren hersenletsel, dementie en de ziekte van Parkinson.
 
Neemt de behoefte aan ondersteuning toe en wordt de zorg thuis steeds zwaarder, dan kan dagbesteding ook worden ingezet om de naaste te ontlasten.

Wilt u weten of we iets voor u of uw naasten kunnen betekenen of wilt u meer informatie? We gaan graag met u in gesprek.

Meer informatie? Bel Cliëntservice op 088 - 206 90 90

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen

CAPTCHA
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.