Reserveren (rolstoel)bus

De Zellingen beschikt over zeven (rolstoel)bussen die organisatie breed worden ingezet voor onder andere Dagactiviteiten. Buiten de tijden dat de bussen door De Zellingen worden gebruikt, zijn ze op reservering te gebruiken door cliënten en mantelzorgers.

Elke rolstoelbus heeft naast de chauffeur maximaal acht zitplaatsen, maar als er rolstoelen en/of rollators vervoerd moeten worden dan daalt de vervoerscapaciteit.

Voor het reserveren van een bus kunt u contact opnemen met een medewerker van uw afdeling of kunt u terecht bij de entreebalie van uw locatie. Reserveert u een bus, dan dient u tevens een chauffeur te regelen. Indien beschikbaar, zou deze een vrijwilliger-chauffeur kunnen zijn. Hiervoor kunt u contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator van uw locatie.

Maakt u gebruik van een eigen chauffeur, dan zal deze de eerste keer een kleine rijtest dienen af te leggen en instructie te ontvangen hoe o.a. de rolstoelen en de rollators veilig vastgezet kunnen worden.

» Contactgegevens vrijwilligerscoördinatoren

Beschikbaarheid van de bussen

Omdat de meeste bussen ook door Dagactiviteiten gebruikt worden, zijn niet alle bussen voor de gehele dag te reserveren. Raadpleeg voor de beschikbaarheid van de bussen daarom van tevoren het beschikbaarheidsoverzicht.

» Beschikbaarheidsoverzicht

Kosten

Voor het huren van een rolstoelbus betaalt u een tarief van € 0.60 per gereden kilometer. Ook vragen we een kleine bijdrage voor de verzekering van de bus.

Meer informatie? Bel met 010 - 266 57 57

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen