Wondverzorging

De wondverpleegkundige bij De Zellingen is een verpleegkundige met een Post Hbo opleiding wonden en wondzorg. Zij ondersteunt cliënten die een wond hebben die langer dan 21 dagen bestaat, vaak gecombineerd met onderliggend lijden zoals suikerziekte of vaatproblemen.

Heeft u een wond die niet goed geneest? De huisarts kan via een verwijzing de wondverpleegkundige inschakelen. Ook werkt de wondverpleegkundige op consultbasis voor de wijkteams van Zorg Thuis in Krimpen-, Capelle en Nieuwerkerk aan den IJssel.

Ook stromen cliënten in via een samenwerking met het wondexpertisecentrum van het IJsselland ziekenhuis, waarbij in de thuissituatie wondzorg nodig is.

De wondverpleegkundige van De Zellingen komt bij u thuis op consult. De wondverpleegkundige zorgt samen met u voor een wondplan, de juiste machtiging en het juiste verbandmateriaal. De dagelijkse wondzorg wordt uitgevoerd door ons wijkteam. De wondverpleegkundige monitort de wondzorg thuis en heeft indien nodig contact met de huisarts of specialist in het ziekenhuis over uw wond.

Meer informatie of thuiszorg aanvragen? Bel onze cliëntservice op 088 - 206 90 90 of mail clientservice@zellingen.nl.

Meer informatie of thuiszorg aanvragen? Bel onze cliëntservice op 088 - 206 90 90.

Aanvraagformulier thuiszorg