Medicijndispenser

Met deze slimme, volautomatische medicijndispenser behoudt of vergroot u uw zelfstandigheid. U wordt er middels een alarmsignaal aan herinnerd om uw medicijnen in te nemen.

Het gebruik van de medicijndispenser is heel eenvoudig, maar uiteraard begeleiden wij onze cliënten als zij met de medicijndispenser gaan starten. Dat doen we door onder andere mee te kijken totdat men zelfstandig met het apparaat overweg kan. Maar voor de dagelijkse medicijninname hoeft dus geen thuiszorgmedewerker meer langs te komen. Uiteraard blijven we wel gewoon langskomen voor eventuele andere zorg en om wekelijks de nieuwe medicatie in de medicijndispenser te plaatsen. Tijdens die momenten kunnen we een vinger aan de pols houden.

De medicijndispenser kan u ook alarmeren voor medicatie die niet in de dispenser past, zoals voor bijvoorbeeld zalf, een inhalator of insuline.

Kosten

Heeft u een indicatie voor medicatieaanreiking of ondersteuning van de thuiszorg bij uw medicatie inname, dan kan de medicijndispenser kosteloos aan u beschikbaar worden gesteld door De Zellingen.

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van een medicijndispenser, neem dan contact op met Cliëntservice De Zellingen via 088 - 206 90 90.

Meer informatie of hulp thuis aanvragen? Bel onze cliëntservice op 088 - 206 90 90.

Aanvraagformulier thuisondersteuning

CAPTCHA
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.