Versoepeling bezoekregeling voor alle locaties per 1 juli 2020

Per 1 juli 2020 zijn al onze locaties weer open voor bezoek. Wij zijn blij met de mogelijkheid dat bezoek weer mogelijk is zonder beperking van het aantal personen of tijdsduur en dat vooraf aanmelden niet meer nodig is. Tegelijkertijd willen we ook eerlijk zijn: de verruiming van de maatregelen, op alle fronten, vinden we ook spannend. Wij houden het coronavirus graag buiten de deur en doen daarom een dringend beroep op uw eigen verantwoordelijkheid om de maatregelen van het RIVM en onze richtlijnen nauwgezet in acht te nemen en om het bezoek te doseren, anders wordt het te druk in onze locaties. We benadrukken dat de veiligheid niet alleen de bezoeker en zijn/haar eigen naaste treft, maar alle bewoners en medewerkers van onze locaties.

We zetten de maatregelen nog een keer voor u op een rij:

  • Bij binnenkomst desinfecteren bezoekers hun handen.
  • Bezoekers melden zich overdag bij de entreebalie om hun aanwezigheid te registreren. Komt u ’s avonds op bezoek dan is de entreebalie gesloten en verzoeken wij u om zelf het registratieformulier in te vullen. Deze registratie is nodig vanwege eisen die gesteld worden aan de herleidbaarheid bij bron- en contactonderzoek.
  • U beantwoordt de vragen omtrent uw gezondheid.
  • Wie corona gerelateerde klachten heeft, blijft thuis. Indien een client klachten heeft, dan wordt de 1e contactpersoon hiervan op de hoogte gebracht en wordt verzocht om niet op bezoek te komen totdat de client 24 uur klachtenvrij is.
  • Vermijd drukke plekken, zoals winkelcentra en restaurants. De ervaring leert dat het moeilijk is om hier de 1,5 meter te hanteren.
  • Houd overal 1,5 meter afstand, zoals o.a. in de algemene ruimtes, de lift, op de kamers, in de tuin of op het terras. Maar ook tijdens een wandeling. Bezoek is niet mogelijk in de huiskamers van de afdelingen, omdat dan deze maatregel niet kan worden gewaarborgd.
  • De client kan op familiebezoek, maar ook hier geldt weer de 1,5 meter afstand.
  • Wanneer, in welke situatie dan ook, de afstand van 1,5 meter niet kan worden gehanteerd dan raden wij u dringend aan om een neusmondmasker te dragen. Deze liggen ter beschikking bij de entree of bij de zorg.

We benadrukken nogmaals dat het van groot belang is om met elkaar onze verantwoordelijkheid te pakken door de maatregelen consequent in acht te nemen en zodoende besmettingen te voorkomen en het ‘gewone’ leven weer te kunnen oppakken.

Meer informatie over De Zellingen?
Bel ons op 010 - 266 57 57

Wij kunnen ook terugbellen of mailen