Tsjaikovskistraat ('s-Gravenland)

Het is fijn om onder de mensen te zijn, een praatje te maken, aandacht te geven en te krijgen. Wilt u actief blijven, anderen ontmoeten, uw vaardigheden behouden of zelfredzamer worden?

Dan bent u bij de dagactiviteiten en dagopvang 's-Gravenland in Rijckehove aan het juiste adres!
Wilt u vrijblijvend een kijkje komen nemen, meer informatie of  wilt u zich aanmelden voor een activiteit, neem dan even contact op met de betreffende locatie. 

Dagactiviteiten

Dagactiviteiten zijn gericht op verschillende doelgroepen; zowel senioren als jongere mensen met een beperking zijn van harte welkom. Het doel is om u een zinvolle en gezellige dag te bezorgen met activiteiten die aansluiten bij uw wensen en behoeften. U kunt hierbij denken aan:

  • Aangepaste beweegactiviteiten
  • Herstelgerichte training van lichamelijke of geestelijke functies
  • Een gezonde maaltijd
  • Afwisselende ontspannende activiteiten op vaste tijden in de week

Wordt uw taak als mantelzorger te zwaar? Ook u kunt terecht bij de dagactiviteiten voor activiteiten en gesprekken. Met een uitvoeringsverzoek kunnen we op werkdagen de verzorging overnemen.

Voor meer informatie over de dagactiviteiten kunt u contact opnemen met 's-Gravenland via 
06 - 139 607 19 of dagactiviteitensgravenland@zellingen.nl.

Openingstijden Dagactiviteiten

Werkdagen: 08.30 tot 16.30 uur

Dagbehandeling

Dagbehandeling gaat een stapje verder dan dagactiviteiten. Bij dagbehandeling is de zorgvraag vaak intensiever, bijvoorbeeld vanwege zware dementie of een combinatie van ziektebeelden. U kunt dan ook een beroep doen op de behandelaren van De Zellingen, zoals een fysiotherapeut of psycholoog.

Om in aanmerking te komen voor dagactiviteiten of dagbehandeling is een Wmo indicatiestelling, Wlz overbrugging of PGB nodig. Voor meer informatie over de dagactiviteiten kunt u contact opnemen met 's-Gravenland via 06 - 139 607 19 of dagbehandeling@zellingen.nl.

Bel voor meer informatie naar 06 - 139 607 19

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen!

Hier vindt u ons