Beemsterhoek (Oostgaarde)

Op onze locatie Beemsterhoek bieden we Ontmoeting en Dagactiviteiten aan. Dit zijn activiteiten voor mensen die  thuis wonen, in meerdere of mindere  mate zelfredzaam zijn en  behoefte hebben aan contact met anderen of meer structuur in de week.

Wilt u vrijblijvend een kijkje komen nemen, meer informatie of wilt u zich aanmelden voor een activiteit, neem dan even contact op met de betreffende locatie. 

Ontmoeting

Iedereen is van harte welkom om langs te komen. We bieden de gelegenheid om vrijblijvend aan activiteiten deel te nemen en anderen te ontmoeten in een gezellige en informele sfeer. Dagelijks bieden we een gezonde en voedzame lunch aan.

U kunt onder andere langskomen om gezellig koffie te komen drinken, spelletjes te doen, samen te bewegen, te koken, jeu de boules, klaverjassen, voor muziek en zang, hersengymnastiek of creatief bezig te zijn. Daarnaast bereiden we iedere dag een lunch en regelmatig zijn er speciale activiteiten zoals bijv. een themalunch, een sjoelwedstrijd of een leuke workshop.

Klik hier voor het reguliere activiteitenprogramma. 
Klik hier voor de speciale activiteiten.

Voor meer informatie of een overzicht van de activiteiten kunt u contact opnemen met Beemsterhoek via 06 - 82 06 46 44 of dagactiviteitenbeemsterhoek@zellingen.nl.

Dagactiviteiten

Woont u thuis en heeft u op lichamelijk of geestelijk gebied ondersteuning nodig, dan kunt u bij ons terecht voor professionele dagactiviteiten gericht op het behouden of versterken van de zelfredzaamheid en het voeren van regie over eigen leven. Dat doen we in overleg met u en uw naasten.

Het is belangrijk om een dagelijkse structuur te hebben en activiteiten te ondernemen die u aanpreken. U kunt op alle dagen van de week bij ons terecht voor activiteiten die erop gericht zijn om u een zinvolle en gezellige dag te bezorgen. Zo kunt u bij ons de maaltijd gebruiken. Met een uitvoeringsverzoek kunnen we hulp bieden bij de persoonlijke verzorging of het vervoer naar de dagactiviteiten.

Voor maatwerk in dagbesteding kunt u terecht met WMO of Wlz indicatie.  Samen met  onze medewerker en uw naasten bouwt u aan uw persoonlijk ondersteuningsplan en geeft u aan waar u behoefte aan heeft. Welke activiteiten  brengen u de kleine momenten van geluk?

Samen met anderen kunt u deelnemen aan een afwisselend activiteiten programma: hierbij kunt u denken aan gespreksgroepen, beweegactiviteiten, geheugentraining , kookactiviteiten, creatieve bezigheden of computer en Ipad activiteiten.

Heeft u een verblijfsindicatie, dan kunt u dankzij alle hulp thuis blijven wonen. De dagactiviteiten kunnen helpen om uw mantelzorger te ontlasten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Beemsterhoek via 06 - 82 06 46 44 of dagactiviteitenbeemsterhoek@zellingen.nl

Openingstijden

Werkdagen | 08.30 - 16.30 uur

Bel voor meer informatie naar 06 - 82 06 46 44

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen

CAPTCHA
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Hier vindt u ons