Bazuin (Schollevaar)

Het is fijn om onder de mensen te zijn, een praatje te maken, aandacht te geven en te krijgen. Wilt u actief blijven, anderen ontmoeten, uw vaardigheden behouden of zelfredzamer worden?

Dan bent u bij Ontmoeting en Dagactiviteiten Bazuin (Schollevaar) in het gebouw Bermensteyn aan het juiste adres! Wilt u vrijblijvend een kijkje komen nemen, meer informatie of wilt u zich aanmelden voor een activiteit, neem dan even contact op met de betreffende locatie. 

Ontmoeting

Onze ontmoetingsactiviteiten zijn bedoeld voor omwonenden in de wijk en gericht op verschillende doelgroepen; zowel senioren als jongere mensen met een beperking zijn welkom. Het doel is om een zinvolle en gezellige dag te bezorgen met activiteiten die aansluiten bij uw wensen en behoeften. U kunt hierbij denken aan:

  • Gesprekken en contact met gelijkgestemden
  • Samen een lekkere en gezonde maaltijd bereiden en nuttigen
  • Afwisselende ontspannende activiteiten op vaste tijden in de week

Klik hier voor het reguliere activiteitenprogramma. 
Klik hier voor de speciale activiteiten.

Openingstijden

Werkdagen08.30 - 19.00 uur
Weekenden10.00 - 14.00 uur

Contact

Voor meer informatie of een overzicht van de activiteiten kunt u contact opnemen via 06 - 58 89 59 47 of mailen naar bazuin@zellingen.nl. U kunt ook het contactformulier hieronder invullen, dan nemen wij contact met u op.

Dagactiviteiten

Mensen met een beperking of chronische ziekte en hun mantelzorgers kunnen bij Dagactiviteiten de Bazuin terecht voor ondersteuning. Bij de dagactiviteiten worden onder andere spelletjes gedaan en creatieve activiteiten georganiseerd. Mensen met een beperking of chronische ziekte en hun mantelzorgers kunnen bij dagactiviteiten terecht voor ondersteuning. Dit kan met een Wmo indicatie, Wlz overbrugging of een PGB.

Wordt de zorg als mantelzorger te zwaar? Dan kunt u terecht bij de dagactiviteiten voor activiteiten en gesprekken. Met een uitvoeringsverzoek kunnen we op werkdagen de verzorging overnemen.

U bent van harte welkom om eens te komen kijken en de sfeer te proeven. Kom gezellig een kop koffie of thee drinken, doe mee met ontspannende activiteiten zoals bewegen, breintraining, muziek en zang, creatief bezig zijn, gezelschapsspellen, koersbal of biljarten. Om in aanmerking te komen is een Wmo indicatiestelling, Wlz overbrugging of PGB nodig.

Openingstijden

Werkdagen08.30 - 19.00 uur
Weekenden10.00 - 14.00 uur

Contact

Voor meer informatie kunt u tussen 09.00 en 10.00 uur of tussen 15.30 en 16.30 uur contact opnemen via 06 - 58 89 59 47 of mailen naar dagactiviteitenschollevaar@zellingen.nlU kunt ook het contactformulier hieronder invullen, dan nemen wij contact met u op.

Contactformulier

CAPTCHA
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Hier vindt u ons