Baronie (Oostgaarde)

Op onze locatie De Baronie gevestigd op de begane grond in de Roo van Capelle bieden we Ontmoeting en Dagactiviteiten aan. Dit zijn activiteiten voor mensen die  thuis wonen, in meerdere of mindere  mate zelfredzaam zijn en behoefte hebben aan contact met anderen of meer structuur in de week.

Wilt u vrijblijvend een kijkje komen nemen, meer informatie of wilt u zich aanmelden voor een activiteit, neem dan even contact op met de betreffende locatie. 

Ontmoeting

Iedereen is van harte welkom om langs te komen. We bieden de gelegenheid om vrijblijvend aan activiteiten deel te nemen en anderen te ontmoeten in een gezellige en informele sfeer. U kunt onder andere langskomen om gezellig koffie te komen drinken, spelletjes te doen, samen te bewegen, koersbal, voor muziek en zang, geheugentraining of creatief bezig te zijn. Zo kunt u iedere maandagochtend op diverse niveaus deelnemen aan beweegactiviteiten onder begeleiding van een bewegingsagoog.

Daarnaast bieden we vier dagen in de week (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) de mogelijkheid van een warme, voedzame maaltijd of een broodmaaltijd.

Klik hier voor het reguliere activiteitenprogramma. 
Klik hier voor de speciale activiteiten.

Openingstijden

Maandag, woensdag en vrijdag08.30 - 16.30 uur
Dinsdag en donderdag08.30 - 19.00 uur

Contact

Voor meer informatie of een overzicht van de activiteiten kunt u contact opnemen met de Baronie via 
06 - 33 04 08 86 of openinloop@zellingen.nlU kunt ook het contactformulier hieronder invullen, dan nemen wij contact met u op.

Dagactiviteiten

Woont u thuis en heeft u op lichamelijk of geestelijk gebied ondersteuning nodig, dan kunt u bij ons terecht voor professionele dagactiviteiten gericht op het behouden of versterken van de zelfredzaamheid en het voeren van regie over eigen leven. Dat doen we in overleg met u en uw naasten.

Het is belangrijk om een dagelijkse structuur te hebben en activiteiten te ondernemen die u aanpreken. U kunt op alle dagen van de week bij ons terecht voor activiteiten die erop gericht zijn om u een zinvolle en gezellige dag te bezorgen. Zo kunt u bij ons de maaltijd gebruiken. Met een uitvoeringsverzoek kunnen we hulp bieden bij de persoonlijke verzorging of het vervoer naar de dagactiviteiten.

Voor maatwerk in dagbesteding kunt u terecht met WMO of Wlz indicatie. Samen met  onze medewerkers en uw naasten bouwt u aan uw persoonlijk ondersteuningsplan en geeft u aan waar u behoefte aan heeft. Welke activiteiten  brengen u die kleine momenten van geluk?

Samen met anderen kunt u deelnemen aan een afwisselend activiteitenprogramma. Hierbij kunt u denken aan gespreksgroepen, beweegactiviteiten, geheugentraining, kookactiviteiten, creatieve bezigheden of computer en Ipad activiteiten.

Heeft u een verblijfsindicatie, dan kunt u dankzij alle hulp thuis blijven wonen. De dagactiviteiten kunnen helpen om uw mantelzorger te ontlasten.

Openingstijden

Maandag, woensdag en vrijdag08.30 - 16.30 uur
Dinsdag en donderdag08.30 - 19.00 uur

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Baronie via 06 - 33 04 08 86 
of dagactiviteitenoostgaarde@zellingen.nlU kunt ook het contactformulier hieronder invullen, dan nemen wij contact met u op.

Contactformulier

Hier vindt u ons