Baronie (Oostgaarde)

Op onze locatie De Baronie, gevestigd op de begane grond in de Roo van Capelle, kunt u meedoen aan ontmoetingsactiviteiten. Dit zijn activiteiten voor mensen die  thuis wonen en in grote mate zelfredzaam zijn, maar wel behoefte hebben aan contact met anderen of meer structuur in de week.

Ontmoeting

Iedereen is van harte welkom om langs te komen. We bieden de gelegenheid om vrijblijvend aan activiteiten deel te nemen en anderen te ontmoeten in een gezellige en informele sfeer.

U kunt onder andere langskomen om gezellig koffie te komen drinken, spelletjes te doen, samen te bewegen, koersbal, voor muziek en zang, geheugentraining of creatief bezig te zijn.

Iedere maandagochtend kunt u deelnemen aan beweegactiviteiten onder begeleiding van een bewegingsagoog.

Op donderdagochtend kunt u ‘Op verhaal komen’ en  donderdagmiddag is er Muziek en Zang onder begeleiding van een muziekdocent. Daarnaast bieden we iedere donderdag  een lunch aan en zijn er regelmatig speciale activiteiten zoals bijv. een themalunch, een sjoelwedstrijd of een workshop.

Voor meer informatie of vragen over de Ontmoeting en de activiteiten kunt u contact opnemen met de Baronie via 06 - 33 04 08  86 (of 010 - 753 56 10) of openinloop@zellingen.nl.

Openingstijden

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag zijn er ontmoetingsactiviteiten.

Let op: vanwege bouwwerkzaamheden zijn we tot april 2020 gehuisvest aan de Linie 3 (1e etage).

» Hier vindt u het activiteitenprogramma

» Hier vindt u de flyer over de Balkongym

Bel voor meer informatie met De Baronie via 06 - 33 04 08 86

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen!

Hier vindt u ons