LEKKER eten bij De Zellingen!

We eten bij De Zellingen lekker, vers en gezond! Vers en gezond voedsel draagt immers bij aan kwaliteit van leven. Het geeft een fijne geur- en smaakbeleving, herinnert aan vroeger en geeft minder kans op complicaties bij ziektes. 

"Voeding levert een essentiële bijdrage aan positieve gezondheid van lijf en geest" (bron: Machteld Huber, grondlegger Institute for Positive Health iPH) en dat is wat wij onze cliënten in hun levensfase willen bieden. Dat doen we met ons voedingsconcept LEKKER.

Bij De Zellingen eten we met de seizoenen mee. We koken met verse ingrediënten. Zonder toevoegingen van smaak, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. We gebruiken mooie verse, bekende groenten, aardappelen en vlees of vleesvervangers. Deze vormen de basis van onze keuzemenu’s en worden lokaal of op de veiling gekocht. Elke zondag verzorgen we gebak en nagerechten uit eigen keuken. Tweemaal per week worden er verse smoothies aan onze cliënten geserveerd. En onze koks staan met regelmaat in hun mobiele keukens op locatie.

De maaltijden van De Zellingen worden centraal bereid, zodat we in al onze huizen en bij cliënten thuis dezelfde kwaliteit leveren. Samen met de diëtisten, logopedisten en ergotherapeuten leveren we maatwerk aan alle cliënten, zodra u bij ons komt wonen. Met alle bekende diëten, consistenties en voedingsgewoontes wordt rekening gehouden. Dus ook aan cliënten uit andere culturen wordt gedacht. Bovendien hebben we unieke gerechtjes ontwikkeld om ondervoeding te bestrijden en/of cliënten aan te laten sterken. Ook bewoners met bijvoorbeeld Alzheimer of Parkinson genieten bij ons van gezond en smaakvol eten. LEKKER, net als vroeger thuis!

Bel voor meer informatie met 088 - 206 90 86

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen

CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.