Revalideren na een medische ingreep

U kunt bij De Zellingen orthopedisch revalideren na een medische ingreep, bijvoorbeeld als gevolg van het plaatsen van een gewrichtsvervangende prothese en voor herstel na trauma, zoals botbreuken, knieletsel of schouder- en elleboogklachten.

De revalidatieperiode start direct na ontslag uit het ziekenhuis of na verwijzing door de specialist. Als u geopereerd bent, is het belangrijk om zo snel mogelijk na de operatie of gipsperiode te beginnen om mobiliteit en stabiliteit op een verantwoorde manier te herwinnen. Orthopedische revalidatie zal die verbeteren, de pijn verminderen, de belastbaarheid, coördinatie en het uithoudingsvermogen vergroten en spierkracht versterken.

Verwijzing

Voor orthopedische revalidatie is een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig en u dient in het bezit te zijn van een DBC-indicatie (Diagnose Behandel Combinatie) die in het ziekenhuis wordt geopend. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onze Clientservice via 088 - 206 90 90 of gebruik onderstaand formulier.

Meer informatie? Bel Cliëntservice op 088 - 206 90 90.

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen

CAPTCHA
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.