Psychologische zorg

Soms krijgen mensen te maken met gebeurtenissen of omstandigheden die hun weerslag hebben op het dagelijks functioneren en het welzijn. Het lukt niet altijd om zo’n situatie zelf te overzien en de juiste manier te vinden om hiermee om te gaan.

In de zorg neemt psychologie een steeds belangrijker plaats in. Zo is psychologische hulp voor ouderen, met aandacht voor specifieke psychische, sociale én lichamelijke problemen, is namelijk goed toepasbaar én effectief. Tijdige psychologische interventies leiden aantoonbaar tot vermindering van klachten en gezondheidsproblemen en voorkomen onnodige medicalisering en escalatie.

Gebruik maken van psychologische zorg

Psychologische zorg kunnen we onderverdelen in generalistische basis GGZ, gericht op lichte psychische klachten en gespecialiseerde GGZ, gericht op zwaardere psychische klachten. Voor beide vormen van van psychologische zorg is een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons behandelcentrum via 088 - 206 90 90 of gebruik onderstaand formulier. 

Voor meer informatie of een afspraak, bel ons behandelcentrum op 088 - 206 90 90.

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen

CAPTCHA
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.