Samen koken, samen eten

"Samen koken, samen eten" is een leuke gelegenheid van de Ontmoeting Bazuin om elkaar te ontmoeten en gezellig met elkaar te tafelen. Dit vindt plaats in de ontmoetingsruimte van de dagactiviteiten (aan het einde van de gang dagactiviteiten en fysiotherapie). 

Onder begeleiding van medewerkers en vrijwilligers gaat men gezamenlijk boodschappen doen en een verse, voedzame maaltijd bereiden. Gasten kunnen ook alleen komen om te mee te eten. De maaltijd bestaat uit een hoofdgerecht, een bijpassende salade en een dessert. De groenten en kruiden worden zo veel mogelijk uit de eigen moestuin gehaald.

Samen Koken, Samen Eten wordt georganiseerd voor mensen uit de wijk, deelnemers van de Ontmoeting  en cliënten van de Dagactiviteiten. Voor deelname is geen indicatie of verwijzing nodig. De gasten moeten zich van te voren inschrijven. De kosten voor gasten zijn € 6,- (met strippenkaart) en 7,- (éénmalig).

Komt u ook koken en eten?

U bent van harte welkom om gezellig mee te koken en aan te schuiven. Bekijk de weekmenu's hieronder of kom gezellig langs de Bazuin om de weekmenu's te bekijken!

Weekmenu week 4
Weekmenu week 5
Weekmenu week 6

Maandag t/m vrijdag:           
- aanvang koken: 16.00 uur
- aanvang eten: 17.15 uur

Zaterdag en zondag: 
- aanvang koken: 10.30 uur
- aanvang eten: 12.15 uur

Meld u hier aan of bel voor meer informatie met 010 - 264 65 31

Kom gezellig samen koken en eten!

Voor welke dag en datum wilt u zich aanmelden?