Dagbesteding

Op de dagbesteding van onze locaties wordt de dag, samen met leeftijdgenoten en onder professionele begeleiding, actief en zinvol ingevuld. Een mooie oplossing als u nog niet naar het verpleeghuis hoeft, maar overdag wel hulp en toezicht nodig heeft.

Afhankelijk van uw behoefte en indicatie kunt u deelnemen aan onze dagactiviteiten of, een stapje verder, onze dagbehandeling.

Dagactiviteiten

Bij dagbesteding brengt u één of meer dagdelen van de week door in een gezellige ontmoetingsruimte op één van onze locaties. U wordt gastvrij ontvangen en kunt deelnemen aan diverse activiteiten die u aanspreken. Dit kan iets actiefs zijn, maar ook gewoon gezellig een kop koffie drinken.

Dagbehandeling

Dagbehandeling is een stapje verder dan dagactiviteiten. Bij dagbehandeling is de zorgvraag intensiever, bijvoorbeeld door dementie of een combinatie van ziektebeelden. U kunt dan ook een beroep doen op de behandelaren van De Zellingen, zoals een fysiotherapeut en psycholoog. En natuurlijk wordt u net als bij de dagactiviteiten gastvrij ontvangen en kunt u aan allerlei activiteiten meedoen!  

Meer informatie? Bel Cliëntservice op 010 - 284 33 00

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.