Activiteiten en faciliteiten

Binnen Crimpenersteyn bieden we diverse voorzieningen waarvan u als bewoner samen met uw naasten gebruik kunt maken. Denk hierbij aan voorzieningen als de parkeerplaats en de fietsenstalling, maar ook aan het restaurant, de bibliotheek en de te reserveren verjaardagskamer in het gebouw.

Brievenbus

De uitgaande post kan gedeponeerd worden in de brievenbus bij de balie. De brievenbus kan niet worden gebruikt voor het versturen van pakketjes.

Fietsenstalling

De fietsenstalling kan geopend worden met de Zellingenpas welke voor de kaartlezer bij de fietsenstalling gehouden moet worden. De deur sluit automatisch na ongeveer anderhalve minuut.

Herdenkingsbijeenkomsten

Jaarlijks wordt een bijeenkomst georganiseerd met familieleden en nabestaanden waarin de cliënten, die in de voorafgaande periode in Crimpenersteyn overleden zijn, herdacht worden.

Kerkdiensten

Elke vrijdagmorgen wordt er in de recreatiezaal om 10.30 uur een kerkdienst/weeksluiting gehouden.

Kapper

In Crimpenersteyn bevindt zich op de begane grond een kapsalon. De Zellingen faciliteert slechts de ruimte, dus alle communicatie betreffende afspraken en facturering dient via de kapsalon zelf te verlopen.

Recreatie en welzijnsactiviteiten

De afdeling Recreatie & Welzijn organiseert diverse activiteiten voor bewoners. Deze activiteiten zijn gratis toegankelijk, een maandelijks programma is verkrijgbaar op uw afdeling en terug te vinden in de Zandrakker, de nieuwsbrief voor cliënten en hun naasten.

Restaurant

Crimpenersteyn beschikt over een restaurant waar u gezellig een kopje koffie of thee kunt drinken, met natuurlijk wat lekkers erbij. Ook kunt u er tussen de middag of ‘s avonds wat eten. De openingstijden van het restaurant kunt u vinden op het bord bij het restaurant.

Winkel

In Crimpenersteyn bevindt zich een klein winkeltje op de begane grond. De openingstijden zijn te vinden op het bord bij de winkel.

Staat uw vraag er niet tussen? Bel met 010 - 284 33 00 of stel uw vraag hieronder.

Wij helpen u graag verder!

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.