Aanvullende diensten

Wij bieden aanvullende diensten. Dit zijn diensten die niet standaard worden aangeboden, maar die u kunt afnemen wanneer u daar behoefte aan heeft. Denk bijvoorbeeld aan een televisie- of internetaansluiting, was- en strijkservice of persoonlijke verzorgingsproducten. Aan deze aanvullende diensten kunnen kosten verbonden zijn. 

Hieronder vindt u een overzicht van onze aanvullende diensten op locatie Crimpenersteyn. De actuele tarieven voor deze aanvullende diensten vindt u in de prijslijst aanvullende diensten en verzorgingsmiddelen.

Familienet

Via Familienet delen onze medewerkers berichten, foto's en video's via een veilige persoonlijke pagina, om familie op de hoogte te houden van belangrijke en mooie momenten in het dagelijks leven van onze bewoners. Wilt u gebruik maken van Familienet, dan kunt u dit aangeven bij de zorgmedewerkers op de afdeling waar uw naaste verblijft.

Inboedelverzekering

U kunt via De Zellingen een inboedelverzekering afsluiten waarmee u alles wat niet nagelvast zit in uw kamer/appartement en verhuisbaar is zonder schade te veroorzaken verzekert. Denk hierbij aan kleding, gordijnen, meubilair en apparatuur. 

Internetaansluiting

U kan internet aanvragen via het formulier Aanvullende diensten. Mocht u op een later moment internet willen aanvragen, dan kan dat via uw EVV’er. Voor het aansluiten van internet brengen wij aansluitkosten in rekening. Op de eerste factuur die u van ons ontvangt zullen wij dit in rekening brengen. De abonnementskosten worden maandelijks betaald. Het internetabonnemenet kan op elk moment via uw EVV’er opgezegd worden.

Maaltijden

Naast de vers bereide maaltijden die onze bewoners dagelijks voorgeschoteld krijgen, bieden wij diverse mogelijkheden voor cliënten en naasten:

 • Verjaardagsmaaltijd
  Uw zelfgekozen verjaardagsmaaltijd, door te geven aan onze voedingsadministratie
   
 • Maaltijd in het restaurant
  Een vers bereide driegangenmaaltijd in ons restaurant, voor naasten, mantelzorgers, bewoners uit de wijk etc.
   
 • Maaltijdservice
  Een vers bereide maaltijd bij u thuis bezorgd (via Hulp Thuis)
Opticien

De opticien van Van Nes Optiek komt op afspraak langs in huis en is telefonisch bereikbaar via 0180 - 51 76 16.

Pedicure

Voetverzorging door een pedicure komt voor rekening van De Zellingen wanneer u een ZZP met behandeling heeft. Wanneer u een ZZP zonder behandeling heeft kan het zijn dat de kosten voor de pedicure voor eigen rekening komen. De Zellingen heeft een overeenkomst met een aantal pedicures. Als u gebruikt wilt maken van één van deze pedicures, dan vult uw EVV’er samen met u het pedicureformulier in. Wanneer u een ZZP zonder behandeling heeft ontvangt u van De Zellingen een factuur voor de geleverde pedicurezorg.

Persoonlijke verzorgingsproducten

U kunt via de bestellijst 'Persoonlijke verzorgingsproducten' diverse producten kopen ten behoeven van uw persoonlijke verzorging. Denk hierbij aan shampoo, douchegel, bodylotion en tandpasta, maar ook aan nagelknippers en incontinentiemateriaal. Voor een overzicht en de prijzen van deze producten kunt u de prijslijst persoonlijke verzorgingsproducten raadplegen.

Prijslijst aanvullende diensten Crimpenersteyn

Een overzicht van de tarieven van onze aanvullende diensten vindt u in de prijslijst aanvullende diensten.

Ruimte reserveren

Er kan bij een gelegenheid/activiteit door u en uw familie gebruik worden gemaakt van een ruimte in Crimpenersteyn. Deze kunt u reserveren door een e-mail te sturen naar ruimtereserveringencrimpenersteyn@zellingen.nl. Een medewerker van de Horeca administratie zal dan contact opnemen om de wensen, data, tijd, benodigde ondersteuning en kosten te bespreken. Als er servies nodig is, wordt er per serviesonderdeel een klein bedrag in rekening gebracht in verband met neerzetten, opruimen en afwassen. De benodigde hoeveelheid bestek en servies bepaalt het uiteindelijke bedrag naar rato. Ook kan tegen betaling bedienend personeel ingehuurd worden.

Tandarts

Onze tandarts aan huis is Vitadent. Desgewenst kunt u gebruik blijven maken van uw eigen tandarts.

Telefoonaansluiting

Wanneer u op een verpleegafdeling verblijft kunt u telefoon aanvragen via het formulier aanvullende diensten. U betaalt maandelijks abonnementskosten (inclusief toestelhuur). Voor de gesprekskosten betaalt u hetzelfde tarief als bij KPN. De telefoonkosten worden automatisch van uw rekening afgeschreven. Voor het aansluiten van het toestel brengen wij éénmalig aansluitkosten in rekening. Op de eerste factuur die u van ons ontvangt zullen wij u dit in rekening brengen. Wilt u tussentijds uw abonnement opzeggen, dan kunt u een formulier invullen bij uw EVV’er. Bij ontslag of overlijden wordt het telefoonabonnement automatisch beëindigd. Wanneer u in het verzorgingshuis verblijft dient u zelf zorg te dragen voor een telefoonaansluiting.

 

 

 

 

 

Televisieaansluiting

U dient uw eigen televisietoestel aan te sluiten op de CAI aansluiting. U betaalt voor het gebruik van de CAI aansluit-, onderhouds en administratiekosten en kosten voor de kabelexploitant. De prijzen vindt u op de bijgesloten prijslijst aanvullende diensten. De kosten worden achteraf met u verrekend via de rekening die u van onze administratie ontvangt. Indien u geen gebruik wenst te maken van de CAI aansluiting, dient u dit kenbaar te maken bij uw EVV’er.

Wassen- en strijkservice

De kosten voor het wassen van de kleding van cliënten in een Wlz (Wet langdurige zorg) zorginstelling komen voor rekening van de cliënt zelf. De kosten voor het wassen van bed & linnengoed komen daarentegen ten laste van de zorgaanbieder. Deze Wlz-regelgeving is na te lezen in het Wlz-kompas (voor meer informatie zie de website www.zorginstituutnederland.nl).

Voor het wassen van kleding kan u een wasabonnement met De Zellingen afsluiten. De kosten van het wassen zijn gebaseerd op een in overleg met de Centrale Cliëntenraad vastgesteld tarief per kilogram kleding (zie prijslijst aanvullende diensten). In deze prijs zit het wassen, drogen en eventueel strijken van de kleding. De facturering gebeurt achteraf. De prijs wordt jaarlijks geïndexeerd. Het NIBUD heeft berekend dat gewicht van een normale was gemiddeld 5,5 kilogram per week bedraagt.

Textielreparatie

Onze professionele afdeling Textiel helpt uw kleding langer mee te laten gaan door jurken, jassen, rokken en broeken nauwer of wijder te maken, rokken te voeren, nieuw elastiek of ritssluitingen in pakjes en jassen te zetten, etc. 

Staat uw vraag er niet tussen? Bel met 010 - 284 33 00 of stel uw vraag hieronder.

Wij helpen u graag verder!

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.