Leren en werken bij De Zellingen

Werk je graag samen en heb je aandacht voor mensen? Vind jij afwisselend werk leuk? Dan ben je bij De Zellingen aan het juiste adres! De Zellingen investeert graag in het ontwikkelen en opleiden van haar medewerkers.

Wil jij graag werken en leren combineren, houd dan de werken en leren vacatures in de gaten. Momenteel hebben we geen werken en leren vacatures openstaan.

Opleiding

Een opleiding bestaat uit een combinatie van werken en leren, een BBL traject, waarbij je één dag per week naar school gaat. Dat doe je gedurende de hele opleiding. Op school krijg je lessen die je toepast in de praktijk. Naast lessen op school werk je minimaal 24 uur in de beroepspraktijk bij De Zellingen. Daar pas je de dingen die je hebt geleerd op school direct toe. De duur van je opleiding hangt af van je vooropleiding en stage- of werkervaring.

Gedurende de opleiding leer en werk je op verschillende afdelingen en locaties van De Zellingen. Je maakt kennis met de somatische zorg, revalidatie zorg, thuiszorg en zorg rondom cliënten met dementie.

Begeleiding

Elke leerling wordt tijdens de opleiding begeleidt door een vaste werkbegeleider. Deze zorgt voor de directe begeleiding op de afdeling of in het team waar de leerling leert en werkt. Ook andere teamleden kunnen een rol spelen in de begeleiding en instructie. Werkbegeleiders en teams worden ondersteund door een ontwikkelcoach. De ontwikkelcoach en de werkbegeleider onderhoudencontact met school. Alle vaste werkbegeleiders hebben hiervoor een scholing gevolgd.

Specialistische opleidingen

De Zellingen heeft ook een aantal opleidingsplaatsen voor specialisten ouderengeneeskunde, huisartsen in opleiding en coassistenten. Tevens hebben wij naast de specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen in dienst die affiniteit hebben met ouderen.

De Zellingen is een lerende organisatie waarin we medewerkers boeien en binden door goede arbeidsomstandigheden, ontwikkelmogelijkheden, arbeidsvoorwaarden, een aantrekkelijke functie inhoud passend bij competenties en talenten, waardering en het gebruikmaken van het vakmanschap van de medewerker.

Bel voor meer informatie met Opleidingen op 010 - 266 57 57

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen